Advies

Advies

In samenwerking met Kettenis Bouw en Advies kunnen wij u adviseren over alles wat met bouwen te maken heeft. Van bouw- tot sloopvergunningen en van taxaties tot woningaankoop.

Gaat u zelf bouwen of verbouwen

Wij helpen u graag aan de juiste informatie met betrekking tot bouwmethode en keuze van de materialen. Dit zal u zeker helpen bij het succesvol voltooien van uw verbouwing.

Gaat u een woning kopen of verkopen

Heeft u een nieuwe woning op het oog om te kopen of te huren, dan kunnen wij u adviseren welke kosten voor u in het verschiet liggen om de woning op uw eigen smaak te brengen. Tevens kunnen wij beoordelen of er sprake is van achterstallig of toekomstig onderhoud. Gaat u uw woning verkopen, dan kunnen wij u adviseren dan kunnen wij u adviseren hoe u de verkoop kunt bespoedigen..

Bemiddeling

Heeft u een aannemer of (klus)bedrijf in de woning aan het werk en wilt u een neutraal persoon laten controleren of de werkzaamheden goed worden of zijn uitgevoerd, dan kunt u ons hiervoor inschakelen. Wij zullen als neutraal persoon beoordelen of de werkzaamheden correct zijn uitgevoerd en eventueel met de ingehuurde partij overleg plegen, zodat u beide het project naar wens kunt voltooien.

Beoordelen bouwofferte’s

Als u een prijsopgave heeft ontvangen voor werkzaamheden in of om uw huis,  kunnen wij beoordelen of de prijs marktconform is, of dat er een lagere prijs voor kan worden berekend.

Onze partner Kettenis Bouw en Advies

Kettenis Bouw & Advies is opgericht op 1 januari 2016. De Oprichter Martijn Kettenis heeft in het verleden altijd voor zijn familiebedrijf Kettenis Metselwerken en diverse andere grotere aannemers gewerkt. Hierdoor is er veel  expertise opgedaan die wordt toegepast naar onze klanten toe. Wij vinden dat wij u 24/7 van dienst moeten zijn en gaan niet weg totdat u compleet tevreden bent.

Dit jonge, maar krachtige bedrijf  heeft al vele opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd.

Gaarne zijn wij bereid u aanvullend nadere informatie  te verstrekken.

Reageren is niet mogelijk